Ahjolan Poikien Tupa täytti 5 vuotta

Ahjolan Setlementin lapsi-, nuoriso- ja perhetyön piiriin kuuluvalla Poikien Tuvalla juhlittiin toiminnan syntymäpäivää tammikuussa. Poikien Tupa nousi Tyttöjen Tuvan toiminnan rinnalle vuonna 2018, ja toiminta koostui ensin ryhmistä ja tapahtumista. Seuraavan vuoden keväällä järjestettiin ensimmäinen Poikien Tuvan aukiolo, joka toimii merkkipäivänä kohtaamispaikkatoiminnan synnylle.  

Tyttöjen ja Poikien Tupa toimii sukupuolisensitiivisenä ja turvallisempana tilana tamperelaisille 8–14-vuotiaille lapsille ja nuorille. Tuvalle voi tulla koulupäivän jälkeen esimerkiksi pelailemaan, tekemään käsitöitä, leikkimään ja tutustumaan ikätovereihin. Toiminnan periaatteena on, että jokaisella lapsella tulee olla mahdollisuus tulla kuulluksi ja kohdatuksi omana itsenään, kuulua yhteisöön, ja saada tukea ja seuraa.  

Poikien Tupa on auki joka maanantai klo 15–19. Tyttöjen Tupa on auki tiistaisin ja torstaisin kello 15–19. Tuvat järjestävät myös erilaisia ryhmiä ja tapahtumia, joiden sisältöön lapset pääsevät itse vaikuttamaan. Mikäli haluat tulla tutustumaan Tuvan toimintaan, ole yhteydessä ohjaajaan. Toimintaan on ennakkoilmoittautuminen.

Voit lukea lisää Tupien toiminnasta verkkosivuilta tyttojentupa.fi ja poikatyo.fi, tai Instagramista @tampereenpoikientupa ja @tampereentyttojentupa.