Avoimet työpaikat

AVOIMET TEHTÄVÄT

Tältä sivulta löydät Ahjolan Setlementin avoimet työpaikat.

Ahjolan kansalaisopisto hakee
KAHTA ERITYISRYHMIEN OHJAAJAA

Haemme Ahjolaan kahta ohjaajaa Muuttovalmennuksen kurssille (yht. 8 oppituntia). Muuttovalmennuksen tarkoituksena on auttaa erityistä tukea tarvitsevia ja heidän läheisiään valmistautumaan omaan kotiin muuttamiseen.

Muuttovalmennus toteutetaan Tampereella Tulppaanitalolla (Pinninkatu 51). Kokoontumiset ovat 26.10., 7.11., 23.11. ja 14.12. klo 18.00–19.30. Valmennus on tarkoitus järjestää myös keväällä 2024.

Valmennus järjestetään yhteistyössä Kehitysvammaisten Palvelusäätiön ja Ahjolan kansalaisopiston kanssa. KVPS:n työntekijät ovat mukana valmennuksen toteuttajatiimissä. He perehdyttävät sinut valmennuksen sisältöihin ja tarjoavat materiaalia sen toteutukseen. Et siis joudu vastaamaan kokonaisuudesta yksin, vaan valmennus suunnitellaan ja toteutetaan yhteisyössä KVPS:n tiimin kanssa. Tule tutustumaan molempien järjestäjien toimintaan ja laajentamaan omaa ammattitaitoasi! Saat samalla arvokasta kokemusta valmennuksen järjestämisestä ja tietoa yksilöllisen elämänsuunnittelun välineistä.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta esim. sosiaali- ja terveys-, ohjaus- tai kasvatusalalta, kokemusta tukea tarvitsevien parissa työskentelystä sekä kiinnostusta valmennukselliseen työotteeseen. Tehtävä soveltuu myös opintojensa loppuvaiheessa oleville. Tuntikorvaus maksetaan vain kokoontumiskerroilta. Noudatamme Yksityisen opetusalan työehtosopimusta, palkkaus kansalaisopiston tuntiopettajien mukaisesti. Tehtävä ei edellytä hakijalta pedagogista pätevyyttä.

Hakuaikaa on jatkettu. Lisätietoja tehtävästä antaa Ahjolan koulutuspäällikkö Marke Mäkinen 044 553 8423. Soittoajat 4.-8.9. klo 13-14. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 11.9.2023 mennessä koulutuspäällikkö Marke Mäkiselle marke.makinen@ahjola.fi. Laita postin aiheeksi ‘Työhakemus Muuttovalmennus”

Ahjolan Setlementti ry on yleishyödyllinen yhdistys, joka järjestää ohjattua toimintaa sekä opinto- ja harrastusmahdollisuuksia kaikenikäisille ihmisille Tampereen alueella. Ahjolan työmuotoja ovat opinto- ja kerhotoiminta sekä lapsi- ja nuorisotyö.

Edistämme toiminnallamme yhteisöllisyyttä ja ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä ehkäisemme syrjäytymistä.
Ahjola kuuluu Suomen Setlementtiliittoon.

Voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen sähköpostitse toimisto (at) ahjola.fi