Hankkeet ja yhteistyötahot

DIGITAITOJA PIENYRITTÄJILLE 2022-2024

Ensimmäiset askeleet ennen digiloikkaa.
Maksutonta koulutusta digiperustaidoissa Tampereen seudun yksin- ja pienyrittäjille.

Muutama paikka vapaana kevään 2023 kursseilla (tilanne 17.2.)

Kurssitapaamiset kerran viikossa kolmen oppitunnin ajan (2,5 kellotuntia).

  • Digiperustaidot haltuun (kurssi päättyy 20.2.)
  • Etätyöskentely ja -kokoukset haltuun (etäkurssi, to 23.2.-23.3., klo 9.00-11.30)
  • Löydytkö verkossa? Perusasiat kuntoon Googlessa (etäkurssi, ma 6.3.-27.3., klo 18.00-20.30)
  • Kuvia ja videoita kännykällä (la 18.3.-1.4. klo 10.00-12.30)
  • Painotuotteita ja somesisältöä Canvalla (to 30.3.-20.4., klo 9.00-11.30)
  • Facebook ja Instagram, alkeet yrittäjälle (ke 19.4.-10.5. klo 9.00-11.30) TÄYNNÄ. Ilmoittaudu varasijalle!

Opiskelu aloitetaan alkeista, käytännönläheisesti, selväkielisesti ja yrittäjän tarpeet huomioiden. Yksilöllistä lisäohjausta on myös tarjolla. Paria poikkeusta lukuunottamatta kurssit järjestetään lähiopetuksena, mutta osittainen etäosallistuminen on mahdollista näissäkin. Kursseista voi saada opintopisteitä ja suoritusmerkinnän Oma opintopolku -palveluun. Osallistua voi myös ilman suoritusmerkintöjä.

Tarkempia tietoja löydät Ahjolan ilmoittautumisjärjestelmästä. Klikkaa linkistä ja varaa paikkasi. https://opistopalvelut.fi/ahjola/courses.php?l=fi#pos-1-26-126

Kursseille otetaan maksimissaan 10 osallistujaa ja käynnistymiseen tarvitaan neljä kiinnostunutta. Jos kurssi on täynnä, ilmoittauduthan varasijalle. Joskus paikka saattaa vapautua viime hetkellä.

Koska koulutus on tarkoitettu yrittäjänä toimiville, ilmoittautujiin otetaan yhteyttä ennen kurssia sähköpostilla ja puhelimitse. Alkukartoituksessa selvitellään lisätoiveita ja tarpeita kursseja varten. Tarvitsemme myös joitakin lisätietoja osallistujista, kun teemme selvityksiä hankkeen rahoittajalle (toimiala, koulutustausta jne.).

Seuraa somessa

Hankkeen kuulumisia voi seurata myös Instagramissa ja Facebookissa (käyttäjänimi digiahjola). Tilaamalla hankkeen uutiskirjeen saat tuoreimmat tiedot suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje

Täytä pyydetyt tiedot ja napsauta ”Tilaa uutiskirje”. Uutiskirje lähetetään 1-2 kertaa kuukaudessa. Huomaathan, että ilmoittautumisjärjestelmässä voit antaa luvan Ahjolan yleiselle uutiskirjeelle. Mikäli haluat uutiskirjeen Digitaitoja pienyrittäjille -hankkeesta, tilaa se tästä:

Hankkeen rahoitus

Koulutus on rahoitettu Euroopan unionin elpymis- ja palautumistukivälineellä (RRF), joka on EU:n elpymisvälineen (Next Generation EU) suurin ohjelma. Rahoituksen on myöntänyt Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.

Kysy lisätietoja:

hankekoordinaattori Irma Silvennoinen (irma.silvennoinen@ahjola.fi, 044 5538 503)

OPISTOJEN TUNNETTAVUUDEN LISÄÄMINEN PALVELUMUOTOILUN JA VIESTINNÄN KEINOIN 2022-2023

Hankkeen päätavoitteena on lisätä kansalaisopistojen tunnettavuutta palvelumuotoilun ja viestinnän keinoin. Ahjolan kansalaisopiston opiskelijoita osallistetaan toimintaan kehittämisen ja asiakaskokemuksen parantamiseksi.

 

Lue lisää päättyneistä hankkeista ja erityisryhmien opetuksesta