Olet täällä

Harrastuskerhot

Ahjola järjestää lasten ja nuorten kerhotoimintaa Tampereella useassa eri toimipisteessä.

Kerhotoiminta muodostuu syys- ja kevätkaudella toimivista kerhoista sekä lyhytkursseista ja päiväleireistä. Kerhoja järjestetään kaudella 2016-2017 eri-ikäisille lapsille, nuorille ja perheille viikoittain n. 120 kpl. Painotamme toiminnassamme yhdessä toimimista sekä uusien oppimiskokemusten saamista rennossa ilmapiirissä, ilman kilpailutavoitteita. Toimintamme on kaikille avointa; taustaan tai sukupuoleen katsomatta. Ahjola on Suomen Setlementtiliiton jäsen. 

Kerhotoiminta on pitkälti tanssi-, liikunta- ja musiikkitoimintaan keskittynyttä, mutta näiden lisäksi osa toimintaamme ovat myös sirkus- ja ilmaisutaitokerhot. Syyskausi päättyy jokaisen kerhon kohdalla kerholaisten ja ohjaajan yhdessä suunnittelemaan avoimien ovien kertaan, jolloin vanhemmat, sisarukset ja ystävät pääsevät tutustumaan ja osallistumaan toimintaan. Kevätkaudella järjestämme yleensä kevätjuhlan, jossa esittävien taiteiden kerhot esiintyvät. Kerhoja ohjaavat eri harrastusalojen ammattilaiset sekä pitkän linjan harrastajat. Apuohjaajina toimivat nuoret pääsevät ohjaustyön pariin n. lukuvuoden kestävän ohjaajakoulutuksen kautta. 

Pääset tutustumaan Ahjolan kerhovalikoimaan ja ilmoittautumaan kerhoihin tästä.

Kerhojen arkeen, ohjaajakoulutuksen antiin sekä ohjaajiin pääset tutustumaan Ahjolan kerhoblogissa.

Mitä kerhoon pitää ottaa mukaan? 

Liikunta: Liikuntavaatteet, sisäpelikengät ja vesipullo. Salibandyssa myös suojalasit ja mikäli oma maila on, sen voi halutessaan ottaa mukaan. 
Temppukoulut ja sirkus: Liikkumiseen sopivat vaatteet, vesipullo ja paljaat jalat/jarrusukat/kerhotossut.
Tanssi: Liikkumiseen sopivat vaatteet, vesipullo ja lajiin sopivat jalkineet. Pitkät hiukset kiinni. Baletti- ja lastentanssikerhoissa voi halutessaan käyttää balettipukua ja harjoitustossuja. Lisätietoja saat toimistosta tai ohjaajalta ensimmäisellä kerhokerralla. 
Musiikki: Kitarakerhossa oma kitara, rumpukerhoissa omat kapulat. Lisätietoja saat toimistosta tai ohjaajalta ensimmäisellä kerhokerralla.