Olet täällä

Harrastuskerhot

Pääset tutustumaan Ahjolan kerhovalikoimaan ja ilmoittautumaan toimintaan tästä 

Palvelemme kerhoasioissa puhelimitse p. 0445538425 (ark. 10-15)

Huom! Syyslomaviikolla 15.-21.10.2018, Pyhäinpäivänä 3.11. ja Isänpäivänä 11.11. kerhomme kokoontuvat normaalisti.

Kerhotoiminta muodostuu syys- ja kevätkaudella toimivista kerhoista sekä lyhytkursseista ja päiväleireistä. Ahjola järjestää lasten ja nuorten kerhotoimintaa Tampereella useassa eri toimipisteessä.

Painotamme toiminnassamme yhdessä toimimista sekä uusien oppimiskokemusten saamista rennossa ilmapiirissä, ilman kilpailutavoitteita. Toimintamme on kaikille avointa; taustaan tai sukupuoleen katsomatta.

Kerhotoiminta on pitkälti tanssi-, liikunta- ja musiikkitoimintaan keskittynyttä, mutta näiden lisäksi järjestämme myös sirkus-, ilmaisutaito- ja kädentaitokerhoja. Syyskausi päättyy jokaisen kerhon kohdalla kerholaisten ja ohjaajan yhdessä suunnittelemaan avoimien ovien kertaan, jolloin vanhemmat, sisarukset ja ystävät pääsevät tutustumaan ja osallistumaan toimintaan. Kevätkaudella järjestämme kevätjuhlan, jossa esittävien taiteiden kerhot esiintyvät. Kerhoja ohjaavat eri harrastusalojen ammattilaiset sekä pitkän linjan harrastajat. Apuohjaajina toimivat nuoret pääsevät ohjaustyön pariin n. lukuvuoden kestävän ohjaajakoulutuksen kautta.

Lisätietoja kerhoista

Kerhojen arkeen, ohjaajakoulutuksen antiin sekä ohjaajiin pääset tutustumaan Ahjolan kerhoblogissa.