Olet täällä

Vuoden tuntiopettaja 2018

Vuoden tuntiopettajaksi valittiin italianopettaja Katri Kuusela.

Katri on kehittänyt aktiivisesti omaa työtään ideoimalla esimerkiksi verkko- ja matkakursseja. Katri on kannustanut positiivisella asenteellaan aina vain uusia opiskelijoita italian pariin. Ahjolassa Katri on opettanut huikeat 20 vuotta. Paljon onnea Katri!

"Parasta opettajan työssä ovat ihmiset! Iloitsen erityisesti, kun piintyneet käsitykset omasta "huonosta kielipäästä" muuttuvat ja opiskelija huomaakin olevansa kyvykäs oppija. Olen itsekin ikuinen italianopiskelija, sillä kielitaito ei ole koskaan valmis!  Pyrin keksimään jatkuvasti uutta kursseilleni ja kehittämään ammattitaitoani, ja vapaa-ajalla treenaan kuubalaisia tansseja  niitäkin voi opiskella koko elämän. Olen ikuinen optimisti!" 

Pyysimme opiskelijoiltamme ehdotuksia Vuoden tuntiopettaja -palkinnon saajaksi, ja ihanaa palautetta tuli hurjan paljon. Kaikki kauniit sanat välitettiin suoraan kullekin opettajalle, suurkiitos ehdotuksia tehneille! Vuoden tuntiopettajaa ehdottaneiden kesken arvottiin Ahjolan kurssilahjakortti, ja arpaonni suosi tällä kertaa Soile Juutista. Onnea Soile!