Työpaikkoja koululaisten aamu- ja iltapäiväkerhoissa

Aamu- ja iltapäivätoiminta

 

Ahjola järjestää iltapäiväkerhotoimintaa koulupäivinä klo 12.00 -17.00 Saukkolan toimitalossa sekä Hyhkyn, Johanneksen, Lamminpään, Lielahden, Muotialan, Nekalan ja Pispalan kouluilla. Muutamissa kerhoissa on myös aamutoimintaa klo 8.00-10.00.

Ahjolan iltapäiväkerhotoiminnan tavoitteena on tarjota monipuolista ja virikkeellistä toimintaa 1-2.-luokan oppilaille. Kerhot tarjoavat turvallisen paikan, missä lapset viettävät aikaa kavereiden kanssa, aikuisten ohjauksessa. Päivittäiseen perusohjelmaan kuuluu mm. leikkimistä, pelaamista, ulkoilua sekä välipalahetki. Kerhoissa annetaan mahdollisuus läksyjen tekemiseen. Iltapäivätoiminta voi sisältää myös ohjattuja toimintatuokioita kuten liikuntaa, askartelua, kokkausta, luovaa toimintaa ja lukutuokioita.

Aamu- ja iltapäivätoiminnan kuukausimaksut löytyvät Tampereen kaupungin nettisivulta. Maksu sisältää välipalan ja tapaturmavakuutuksen.
Maksuvapautusta asiakasmaksuihin voi hakea Tampereen kaupungin päivähoidon asiakasmaksuyksiköltä, josta voi hakea myös sisaralennusta. Hakuohjeet kaupungin nettisivulta.

Koululaisten loma-aikoina ei ole aamu- ja iltapäiväkerhoja. Loma-aikoina voidaan järjestää erillisiä kerhoja, joista lisätietoja Loma-ajan toiminta kohdasta.

Lisätietoja iltapäivätoiminnasta, kesäkerhoista ja muista loma-aikojen kerhoista löytyy näiltä nettisivuilta Ajankohtaista osiosta.
Lisätietoja saa myös iltapäivätoiminnan koordinaattori Marja Ukkolalta puh. 044 5538460 tai marja.ukkola(at)ahjola.fi sekä Ahjolan iltapäiväkerhojen ohjaajilta.

Avoimia työpaikkoja, sekä työkokeilu- ja harjoittelupaikkoja!

 

Töitä iltapäiväkerhonohjaajille

Haemme ohjaajia koululaisten iltapäiväkerhoon kaudelle 2019 – 2020. Ohjaajat tulevat toimimaan kerhoissa vastaavan ohjaajan työparina.
Työaika on 20 – 25h/ viikko. Työ sijoittuu pääsääntöisesti klo 12-17 välille. Palkka sopimuksen mukaan.
Työ alkaa 6.8.2019 ja jatkuu 20.12.2019 saakka, jatkuen mahdollisesti myös keväällä 2020.

Hakijoilta edellytämme alalle soveltuvaa koulutusta ja arvostamme alan työkokemusta.
Toivomme että valittavilla ohjaajilla olisi oikeus palkkatukeen, mutta tämä ei ole välttämätön.
Valittujen ohjaajien tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote lasten kanssa työskenteleville.

Hakemukset lähetetään sähköpostilla su 12.5.2019 mennessä os.marja.ukkola(at)ahjola.fi  Hakemuksen mukana tulee olla cv.
Lisätietoja saatte iltapäivätoiminnan koordinaattori Marja Ukkolalta lähettämällä sähköpostia, tai soittamalla puh. 044 – 553 8460.

 

Töitä sijaisille

Ahjolan iltapäivätoiminta hakee määräaikaisia ohjaajan sijaisia iltapäiväkerhoihin.
Sijaisilta toivomme soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta.
Työaika on 2-5 h/pv ja sijoittuu klo 12-17 välille.

Hakemukset ja lisätiedot: marja.ukkola(at)ahjola.fi puh. 044 5538460

 

Työkokeilu- ja harjoittelupaikoja

Tarjoamme harjoittelupaikkoja työkokeilijoille ja opiskelijoille.
Työkokeilijoilta toivomme innostunutta ja reipasta työotetta, sekä halua tutustua lasten parissa tehtävään työhön.
Opiskelijoille tarjoamme mahdollisuuden suorittaa opintoihinsa kuuluvan työssäoppimisen koululaisten iltapäiväkerhossa.

Hakemukset ja lisätietoja os. marja.ukkola(at)ahjola.fi, puh. 044 553 8460.