Kerhonohjaajaksi

Haemme kerhonohjaajia kevätkaudelle 2021

Haemme osa-aikaisia kerhonohjaajia harrastuskerhoihimme kevätkaudelle 2021. Kerhotoiminta on matalan kynnyksen harrastustoimintaa, joka on suunnattu lapsille, nuorille ja perheille. Toiminnan pohjana ovat tanssi-, liikunta- ja musiikkikerhot, sekä näiden lisäksi toimintaamme kuuluu sirkus- ja ilmaisutaitokerhoja. Järjestämme kerhoja eri toimipisteissä ympäri Tamperetta.

Kevätkaudelle 2021 haemme kerhonohjaajia erityisesti lastentanssi-, baletti- ja salibandykerhoihin. Ohjaajan tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa kerhotunnit kohderyhmän ikä- ja taitotaso huomioiden.

Ohjaajalta odotamme reipasta, innostavaa ja vastuullista asennetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme hakijalta ohjauskokemusta sekä aikaisempaa kokemusta lasten kanssa toimimisesta. Kerhot ovat ilta-aikaan sekä viikonloppuisin, joten työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Tarjoamme ohjaajille tukea ja koulutusta tehtävään. 

Rikostaustaote on esitettävä ennen työsuhteen alkua (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 2002/504).Lähetä avoin hakemus ansioluetteloineen kerhotoiminnan koordinaattorille sähköpostitse osoitteeseen tanja.huolman@ahjola.fi 27.11. mennessä. Kuulemme mielellämme millaista harrastustaustaa ja osaamista sinulla on, ja mitä kerhoa haluaisit ohjata. Tiedustelut työpaikasta puhelimitse ma-to klo 9-15 numerosta 044 553 8490.

 

Haluaisitko toimia kerhonohjaajana itsenäisesti ryhmää ohjaten tai  apuohjaajana kokeneen konkarin avustajana?

Jos olet kiinnostunut ohjaajan sijaisuuksista kerhoissa, niin voit lähettää hakemuksen ansioluetteloineen vastaavalle suunnittelijalle Laura Sirénille laura.siren(a)ahjola.fi. Kerrothan hakemuksessasi ohjauskokemuksestasi, ja mitä kerhoja haluaisit sijaistaa.

Kerhotoiminnassa järjestämme syys- ja kevätkaudella toimivia lasten ja nuorten harrastuskerhoja useassa toimipisteessä Tampereella. Kerhoissa voi harrastaa mm. musiikkia, liikuntaa, tanssia, sirkusta ja teatteria.

Tarjoamme ohjaajille tukea ja koulutusta tehtävään, mikäli ohjauskokemusta ei vielä ole karttunut ks.  ohjaajakoulutus