Saukkolan väistötilat 2021–2022

Väistötilat:

PMK-talo: Erkkilänkatu 11, 33100 Tampere

  • Sisäänkäynti Peltokadun puoleinen B-porras
  • Liikunta ja tanssi, 7.krs. 

Hatanpään teollisuustalo: Hatanpään valtatie 34, 33100 Tampere

  • D-porras, 4. krs. kieliluokka ja Valosali
  • E-porras, 2. krs. kuvataide- ja musiikkiluokka

Taidekeskus Mältinranta: Kuninkaankatu 2, 33210 Tampere

Porcellana: Satamakatu 3, 33200 Tampere

Saukkolan väistötiloja PMK-talolla ja Hatanpäällä

Saukkolan peruskorjaus alkaa elokuussa 2021. Seuraavan lukuvuoden ajan entisöinnin ja kudonnan lisäksi liikunnan ja tanssin kurssit pidetään PMK-talossa. Talo sijaitsee Erkkilän sillan kupeessa Tammelassa, lähellä Saukkolaa. Tila on hyvien kulkureittien varrella oleva tunnelmallinen vanha tehdaskiinteistö.

Osa kuvataiteen, musiikin ja kielten kursseista järjestetään tänä lukuvuonna Hatanpään teollisuustalossa. Keramiikan kurssit pidetään peruskorjauksen ajan Mältinrannassa ja posliinimaalauskurssit Satamakadulla Porcellana-liikkeessä. 

Kursseja järjestetään entiseen tapaan myös monissa muissa opetustiloissa. Tarkat sijainnit ja lisätiedot kannattaa tarkistaa kotisivuiltamme.

Bussireitit ja parkkitila

Lähimmäksi PMK-taloa pääset bussilinjalla 2 jäämällä Tammelantorin pysäkillä. Pysäkiltä on 350 metrin kävelymatka PMK-talolle. Maksullista parkkitilaa on rajoitetusti PMK-talon sisäpihalla.

Hatanpään teollisuustalolle pääset Keskustorilta bussilla 8. Jää Viinikanlahden pysäkillä, josta on 350 metrin kävelymatka teollisuustalolle.

Lisäksi Hatanpään teollisuustalon eteen Viinikanlahden pysäkille kulkevat myös bussit 11, 12, 13, 15A, 15B, 30 ja 31. Suurin osa näistä busseista lähtee rautatieasemalta. Voit tarkistaa pysäkit täältä.

Hatanpään teollisuustalon keskustan puoleisessa päädyssä on rajallinen määrä maksullisia parkkipaikkoja.

Esteettömyys väistötiloissa

Hatanpään teollisuustalon D-portaaseen (kieliluokka ja Valo-sali, 4. krs.) on esteetön kulku.

E-portaassa on mahdollista kulkea hissillä kuvataide- ja musiikkiluokkaan, mikäli esteettömälle kululle on tarve. Muutoin suosittelemme portaiden käyttämistä häiriöttömän opetuksen takaamiseksi kaikissa tiloissa.

PMK-talon B-portaan sisäänkäynnillä on lyhyet, muutaman rappusen portaat sisätiloihin. Sisätiloissa pääsee hissillä yläkertaan, eikä entisöinnin tai kudonnan tiloihin kuljettaessa ole enempää portaita.