Olet täällä

Tule meille töihin!

Me Ahjolassa haluamme tehdä Tampereesta ihan jokaiselle hyvän paikan kasvaa ja oppia uutta. Tarjoamme ohjattua toimintaa ja opinto- ja harrastusmahdollisuuksia kaikenikäisille. Lisää tietoa Ahjolan toiminnasta löydät täältä.

Pyrimme omalla toiminnallamme edistämään yhteisöllisyyttä ja ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä ehkäisemään syrjäytymistä. Ahjola kuuluu Suomen Setlementtiliittoon, siitä lisätietoa löydät täältä.

Tule mukaan innostavaan ja uutta luovaan työporukkaan, meillä on juuri sinun kokoisesi paikka avoinna!
 

Etsimme uusia työkavereita:

Hankekoordinaattoria Digiosaamista kaikille -hankkeeseen

Hankkeen tavoitteet

 1. Tavoittaa digikoulutusta tarvitsevia ihmisiä yhteistyössä muiden 3. sektorin toimijoiden kanssa
 2. Kartoittaa kyselyin ihmisten koulutustarpeita
 3. Suunnitella kartoituksen pohjalta ryhmä- ja yksilöohjausta digitaitojen parantamiseksi
 4. Tarjota matalankynnyksen koulutusta (tietoiskut, pienryhmät, yksilöohjaus) paikoissa, missä ihmiset kokoontuvat ja mihin on helppo tulla
 5. Tuottaa osallistujille positiivisia oppimiskokemuksia ja motivoida heitä etenemään digitaitojen kehittämisessä ja opiskelussa

Hankkeen kohderyhmää ovat ensisijaisesti työelämän ulkopuolella olevat ihmiset: eläkeläiset, työttömät, pitkäaikaissairaat, vammaiset, oppimisvaikeuksia kokevat ja kotivanhemmat.

Hankekoordinaattori vastaa hankkeen suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Työhön sisältyy myös digitaitojen ryhmä- ja yksilöohjausta. Hankekoordinaattorilta edellytetään opetus- ja ohjauskokemusta sekä vahvaa osaamista älypuhelinten, tablettien ja tietokoneiden peruskäytöstä. Hankkeessa on käytettävissä myös tuntiopettajaresurssia. Pätevyysvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto.

Työsuhde alkaa 1.4. tai sopimuksen mukaan. Työtä on keväällä 2019 noin 2 kk ja työsuhde jatkuu kesätauon jälkeen elokuussa 2019 ja päättyy joulukuussa 2020. Tarkemmat ajankohdat sovittavissa. Hanke on OPH:n rahoittama. Tehtävä on kokoaikainen. Palkkaus on yksityisen opetusalan TES:n hallintohenkilöstön VR 4 mukainen.

Hakemukset 28.2. klo 16:00 mennessä pilvi.mansikkamaki@ahjola.fi

Lisätietoja: 18.2. 2019 alkaen ma ja ti klo 14-16 Pilvi Mansikkamäki, 044 5538409


Hankekoordinaattoria Perustaidot paremmiksi -hankkeeseen

Hankkeen tavoitteet

 1. Kartoittaa kyselyin maahanmuuttajien ja työttömien koulutustarpeita yhteistyössä muiden 3. sektorin toimijoiden ja oppilaitosten kanssa
 2. Suunnitella ja toteuttaa kartoituksen pohjalta ryhmä- ja yksilöohjausta luku- ja numerotaitojen sekä tietokoneen käyttötaitojen parantamiseksi
 3. Lisätä osallistujien yhdenvertaisuutta ja mahdollisuuksia aktiivisen kansalaisuuden toteutumiseen
 4. Tuottaa osallistujille positiivisia oppimiskokemuksia ja motivoida heitä elinikäiseen oppimiseen
 5. Parantaa osallistujien työllistymistä

Suunnitellut opinnot

Ahjolan kansalaisopisto järjestää työttömille ja maahanmuuttajille kyselyiden pohjalta räätälöityä koulutusta luku- ja numerotaidoissa sekä tietokoneen käyttötaidoissa. Koulutus rakennetaan mahdollisimman lähelle osallistujien arkipäivää. Koulutuksen teemoina ovat:

 •  oman talouden hallinta ja suunnittelu
 • sähköpostitilin luonti ja käyttö
 • sähköisten viestintäjärjestelmien käyttö (esim. helmi ja wilma)
 • omien asioiden hoito ja sähköisten palveluiden käyttö (ajanvaraukset, terveyspalvelut…)
 • tiedonhaku ja asiointi suomen kielellä
 • hakemusten teko

Palkattava hankekoordinaattori suunnittelee ja toteuttaa aikuisille maahanmuuttajille ja työttömille suunnatun hankkeen yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Työhön sisältyy yksilö- ja ryhmäohjausta jollakin hankkeen osa-alueella: luku- ja kirjoitustaidot, matemaattiset perustaidot tai digitaaliset taidot ja sähköinen asiointi. Hankkeessa on käytettävissä myös tuntiopettajaresurssia. Pätevyysvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Ohjaus- tai opetuskokemus katsotaan eduksi.

Työsuhde alkaa 1.4. tai sopimuksen mukaan. Työtä on keväällä 2019 noin 2 kk ja työsuhde jatkuu kesätauon jälkeen elokuussa 2019 ja päättyy joulukuussa 2020. Tarkemmat ajankohdat sovittavissa. Hanke on OPH:n rahoittama. Tehtävä on osa-aikainen, 50 % työajalla toteutettava. Palkkaus on yksityisen opetusalan TES:n hallintohenkilöstön VR 4 mukainen.

Hakemukset 28.2. klo 16:00 mennessä pilvi.mansikkamaki@ahjola.fi

Lisätietoja: 18.2. 2019 alkaen ma ja ti klo 14-16 Pilvi Mansikkamäki, 044 5538409