Olet täällä

Ajankohtaista

 

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta kaudella 2019 - 2020
 

Haku koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaan kaudelle 2019 - 2020 oli ajalla 7. - 21.1.2019
Haku tapahtui sähköisesti Tampereen kaupungin nettisivujen kautta.

Kerhopaikkaa voi edelleen hakea ja jatkuva haku sekä ohjeet kauden 2019 - 2020  iltapäiväkerhopaikkojen hakemiseen löytyvät kaupungin nettisivulta

Tässä linkki 
https://www.tampere.fi/varhaiskasvatus-ja-koulutus/esiopetus-ja-perusopetus/aamu-ja-iltapaivatoiminta.html
Tampereen kaupungin aamu- ja iltapäivätoiminnan sivulle, josta löydät sähköisen haun ja hakuesitteen.
Sivuilta löytyy myös maksuvapautuksen hakemiseen liittyvät ohjeet.

Kauden 2019 - 2020 kerhopaikoista tulee tieto maalis- huhtikuun aikana.

Myös kuluvalle keväälle voi vielä kerhopaikkoja hakea. Kevään 2019 kerhopaikat ovat pääosin täynnä, joten olkaa ensin yhteydessä Ahjolan iltapäivätoiminnan koordinaattoriin ennen sähköisen hakulomakkeen täyttämistä.

Lisätietoja toiminnasta ja vapaita kerhopaikkoja Ahjolan järjestämiin iltapäiväkerhoihin voi kysyä Ahjolan iltapäivätoiminnan koordinaattorilta marja.ukkola@ahjola.fi tai puh. 0445538460.

 

Kerhopaikan saaminen ja varmistaminen

Tampereen kaupunki ilmoittaa sähköisesti kerhopaikan saamisesta maalis-huhtikuussa ja sen lisäksi Ahjola lähettää postitse vahvistuksen kerhopaikasta. Kirjeen mukana tulee kerhopaikan vastaanottolomake joka tulee palauttaa Ahjolaan toukokuun aikana.
Vastaanottolomakkeen palauttamalla vahvistaa kerhopaikan vastaanottamisen ja sitoutuu kerhopaikkaan lukukaudeksi kerrallaan. Kerhopaikan perumisen voi tehdään samalla lomakkeella tai sähköisesti viimeistään 2.8.2019 mennessä.

Syyskauden lopulla vahvistetaan kevään 2020 osalta kerhossa jatkaminen, tai kerhopaikasta luopuminen.

Kerhopaikan saamisen edellyttyksenä on että edellisen kauden kerhomaksut ovat maksettuna. Kerhopaikka voidaan menettää kesken kauden, jos kerhomaksut jäävät maksamatta.

Kerhopaikasta voi luopua kesken kauden, jos esim. huoltajien työoloissa tapahtuu muutoksia, joiden myötä tarve kerhopaikkaan muuttuu. Kerhopaikasta luopuminen ilmoitetaan sähköpostilla suoraan toiminnan järjestäjälle, eli Ahjolan iltapäivätoiminna koordinaattorille.

Maksuvapautukset asiakasmaksusta haetaan Tampereen kaupungilta. Ohjeet löytyvät kaupungin nettisivulta ja myös iltapäiväkerhoista saa lisätietoja.
- Hakemus toimitetaan Tampereen kaupungille, konsernipalveluyksikkö / asiakasmaksut.
- Maksuvapautus myönnetään taulukon mukaisesti ja aikaisintaan sen kuun alusta, jona hakemus on toimitettu.
 

Koululaisten loma-aikojen  toiminta

Kesäkerho 3. - 20.6.2019 . Lisätietoja kohdasta loma-ajan toiminta.
 

Saukkolan Kevätvilinät

Koko perheen tapahtuma Saukkolan Kevätvilinät järjestettiin sunnuntaina 17.3.2019. Tapahtumapaikkana oli Saukkolan toimitalo os. Vainiokatu 2.
Ohjelmassa oli mm. askartelupaja, liukumäki/pomppulinna, lasten temppurata (Touhula) ja tarkkuusheitto (Tampere Saints).
Kevätvilinöissä esiintyi taikuri Marko ja tapahtumassa vieraili myös "ötököitä",sekä poliisit ja poliisiauto. Paikalla oli myös kahvio, sekä arpojen ja makkaran myyntiä.

Tapahtuma oli jälleen erittäin onnistunut ja paikalla oli runsaasti kävijöitä, arviolta yli 400.

Tapahtuman järjesti Ahjolan Setlementti ry/ koululaisten iltapäivätoiminta. Mukana järjestelyissä olivat myös Kölvi-toiminta, Varhaiskasvatus Touhulan Päiväkoti Saukonmäki sekä Tampereen kulttuuripalvelut.