Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta

Ahjola järjestää iltapäiväkerhotoimintaa koulupäivinä klo 12.00 -17.00 Saukkolan toimitalossa sekä Hyhkyn, Johanneksen, Lamminpään, Lielahden, Muotialan, Nekalan ja Pispalan kouluilla. Muutamissa kerhoissa on myös aamutoimintaa klo 8.00-10.00.

Ahjolan iltapäiväkerhotoiminnan tavoitteena on tarjota monipuolista ja virikkeellistä toimintaa 1-2.-luokan oppilaille. Kerhot tarjoavat turvallisen paikan, missä lapset viettävät aikaa kavereiden kanssa, aikuisten ohjauksessa. Päivittäiseen perusohjelmaan kuuluu mm. leikkimistä, pelaamista, ulkoilua sekä välipalahetki. Kerhoissa annetaan mahdollisuus läksyjen tekemiseen. Iltapäivätoiminta voi sisältää myös ohjattuja toimintatuokioita kuten liikuntaa, askartelua, kokkausta, luovaa toimintaa ja lukutuokioita.

Aamu- ja iltapäivätoiminnan kuukausimaksut löytyvät Tampereen kaupungin nettisivulta. Maksu sisältää välipalan ja tapaturmavakuutuksen. Maksuvapautusta asiakasmaksuihin voi hakea Tampereen kaupungin päivähoidon asiakasmaksuyksiköltä, josta voi hakea myös sisaralennusta. Hakuohjeet kaupungin nettisivulta.

Morning and afternoon activities in English

Koululaisten loma-aikoina ei ole aamu- ja iltapäiväkerhoja. Loma-aikoina voidaan järjestää erillisiä kerhoja.

Yhteystiedot:

Iltapäivätoiminnan koordinaattori
Marja Ukkola
044 5538460
marja.ukkola (at) ahjola.fi

Ahjolan yhteystiedot