Ehdot ja ohjeet

Tutustu & ilmoittaudu kerhoihin täältä!

Tiedustelut ja ilmoittautuminen puhelimitse 044 5538425 (ma-to klo 10-15).

Lasten ja nuorten kerhot on suunnattu alle 18-vuotiaille Tampereella tai lähialueella asuville lapsille ja nuorille.

Ilmoittautuminen

Kerhoihin ilmoittaudutaan aina ennakkoon joko netissä tai puhelimitse. Ilmoittautuminen on sitova eli ilmoittautuessasi sitoudut kerhopaikan maksamiseen huolimatta siitä, että jättäisit paikan käyttämättä. Kerhopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Otamme yhteyttä varasijalla oleviin, mikäli kerhopaikkoja vapautuu myöhemmin. Kerhoon ilmoittaudutaan aina lapsen nimellä. Kerho toteutuu, jos ilmoittautuneita on kerhokohtainen vähimmäismäärä. Kauden alkamisesta ei ilmoiteta erikseen. Kaikki toiminnassa mukana olevat alle 18-vuotiaat ovat vakuutettuja OP-Pohjolassa Ahjolan toimesta. Ilmoittautuminen on aina lukukausikohtainen.

Kerhon peruuntumisesta tai aikataulumuutoksista ilmoitetaan huoltajille ensisijaisesti tekstiviestillä. Lukukauden aikana ryhmillä voi yksi kerta peruuntua järjestäjästä riippumattomista syistä, jolloin korvaavaa kertaa ei järjestetä. Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia kerhotarjonnassa annettuihin tietoihin.

Tutustumiskerrat

Tutustumiskerrasta on sovittava ennen ilmoittautumista ottamalla yhteyttä toimistoon. Yhteen tutustumiskertaan on mahdollisuus, mikäli kerhossa on tilaa. Tämä ei koske lyhytkursseja, leirejä, musiikkikerhoja tai muita pienryhmiä.

Kerhomaksu

Maksu kattaa osallistumisen lukukaudelle. Sisaralennuksia ei ole aikuinen-lapsi -kerhoja lukuun ottamatta. Kerhomaksu maksetaan joko ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankin kautta (käytössä ovat kaikkien pankkien maksupainikkeet) tai 14 vrk:n kuluessa ilmoittautumisvahvistukseen merkittyä viitenumeroa käyttäen kerhotoiminnan tilille.

Kerhopaikan peruminen

Kerhopaikan voi perua maksutta 7 päivää ennen kerhon alkua joko internetin ilmoittautumissivulla omalla ilmoittautumisnumerolla tai puhelimitse toimistoon. Kerhon perumisesta ja muista kerhoon liittyvistä asioista ilmoitetaan kerholaisen huoltajalle tekstiviestillä. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kerhomaksun.

Kerhotoiminnan tietosuojaseloste

 

Mitä tarvitset mukaan kerhoon? 

Liikunta: Liikuntavaatteet, sisäpelikengät ja vesipullo. Salibandyssa myös suojalasit ja mikäli oma maila on, sen voi halutessaan ottaa mukaan.
Temppukoulut ja sirkus: Liikkumiseen sopivat vaatteet, vesipullo ja paljaat jalat/jarrusukat/kerhotossut.
Tanssi: Liikkumiseen sopivat vaatteet, vesipullo ja lajiin sopivat jalkineet. Pitkät hiukset kiinni. Baletti- ja lastentanssikerhoissa voi halutessaan käyttää balettipukua ja harjoitustossuja. Lisätietoja saat toimistosta tai ohjaajalta ensimmäisellä kerhokerralla.
Musiikki: Kitarakerhossa oma kitara, rumpukerhoissa omat kapulat. Lisätietoja saat toimistosta tai ohjaajalta ensimmäisellä kerhokerralla.

 

Kerhojen toimipaikat

Ahjolan toimitalo, Ahjolankatu 3 (iltavahtimestari 044 553 8450)

Saukkolan toimitalo, Vainiokatu 2 (iltavahtimestari 044 553 8447)

Niemenrannan päiväkoti, Matilda Niemen katu 9 (sisäänpääsy 5 min ennen kerhon alkua)

Tampereen Stadion, Ratinan rantatie 1

 

Lasten ja nuorten kerhojen toimisto, Ahjolan toimitalo, Ahjolankatu 3, Tampere