Lasten ja nuorten kerhot

Kerhotoiminnassa järjestämme syys- ja kevätkaudella toimivia lasten ja nuorten harrastuskerhoja sekä lyhytkursseja ja päiväleirejä Tampereella useassa eri toimipisteessä.

Julkaisemme kevään kerhotarjonnan verkossa maanantaina 9.12. Syyskaudella kerhotoiminnassa mukana olevat saavat marraskuun lopussa sähköpostitse ennakkoilmoittautumislinkin, jonka kautta he pääsevät ilmoittautumaan kevätkaudelle. Vapaaksi jääneille paikoille ja uusiin kerhoihin voi ilmoittautua 27.12. klo 10.00 alkaen. Tutustu Ahjolan kerhovalikoimaan ja ilmoittaudu harrastamaan täältä! Kevätkausi alkaa 9.1.2020

Puhelimitse kevään kerhohin voi ilmoittautua torstaina 2.1. klo 10 alkaen. Ilmoittautumiset jatkuvat arkisin klo 10–15 puhelinnumerossa 044 553 8425.

 

Kerhoissamme painotetaan yhdessä toimimista ja uusien oppimiskokemusten saamista rennossa ilmapiirissä, ilman kilpailutavoitteita. Toimintamme on kaikille avointa taustaan tai sukupuoleen katsomatta.

Toiminnan pohjana ovat tanssi-, liikunta- ja musiikkikerhot, mutta näiden lisäksi järjestämme myös sirkus-, ilmaisutaito- ja kädentaitokerhoja. Syyskausi päättyy jokaisen kerhon kohdalla kerholaisten ja ohjaajien yhdessä suunnittelemaan avoimien ovien kertaan, jolloin vanhemmat, sisarukset ja ystävät pääsevät tutustumaan ja osallistumaan toimintaan. Kevätkaudella järjestämme kevätjuhlan, jossa esittävien taiteiden kerhot esiintyvät. Kerhoja ohjaavat eri harrastusalojen ammattilaiset, pitkän linjan harrastajat sekä nuoret innokkaat apuohjaajat.

Syksyllä 2018 käynnistimme Koko perhe harrastaa -hankkeen, jonka tavoitteena on lisätä aikuisten ja lasten yhteisiä harrastuskerhoja ja järjestää perheille suunnattuja maksuttomia tapahtumia. Hanke jatkuu lukuvuonna 2019-2020. Hankkeesta vastaa Sanna Lehtiniemi p. 0445538490 (etunimi.sukunimi@ahjola.fi).

Palvelemme kerhoasioissa puhelimitse p. 044 5538425 (ma-to 10-15).

Voit olla mukana tukemassa toimintaamme Suomen Setlementtiliiton Hyvien tekojen verkkokaupan kautta.