Lasten ja nuorten kerhot

Kerhotoiminnassa järjestämme syys- ja kevätkaudella toimivia lasten ja nuorten harrastuskerhoja sekä lyhytkursseja ja päiväleirejä Tampereella useassa eri toimipisteessä.

Ahjolan kerhotoiminnan syyskauden tarjontaan pääset tutustumaan ja ilmoittautumaan täällä! Kevätkauden kerhotarjonta on nähtävillä 1.12. alkaen, ja ilmoittautuminen kevään kerhoihin alkaa 7.12. klo 10.00.

Kerhoissamme painotetaan yhdessä toimimista ja uusien oppimiskokemusten saamista rennossa ilmapiirissä, ilman kilpailutavoitteita. Toimintamme on kaikille avointa taustaan tai sukupuoleen katsomatta.

Toiminnan pohjana ovat tanssi-, liikunta- ja musiikkikerhot, mutta näiden lisäksi järjestämme myös sirkus-, ilmaisutaito- ja kädentaitokerhoja. Syyskausi päättyy jokaisen kerhon kohdalla kerholaisten ja ohjaajien yhdessä suunnittelemaan avoimien ovien kertaan, jolloin vanhemmat, sisarukset ja ystävät pääsevät tutustumaan ja osallistumaan toimintaan. Kevätkaudella järjestämme kevätjuhlan, jossa esittävien taiteiden kerhot esiintyvät. Kerhoja ohjaavat eri harrastusalojen ammattilaiset, pitkän linjan harrastajat sekä nuoret innokkaat apuohjaajat.

Palvelemme kerhoasioissa puhelimitse maanantaista torstaihin kello 10–15. Tavoitat meidät numerosta 044 5538 425.

Voit olla mukana tukemassa toimintaamme Suomen Setlementtiliiton Hyvien tekojen verkkokaupan kautta. Lue lisää verkkokaupasta täällä.