Lasten ja nuorten kerhot

Tutustu Ahjolan kerhovalikoimaan ja ilmoittaudu harrastamaan täältä! Syyskausi alkaa ma 2.9.2019.

Psst! Syksyllä käynnistämme myös uuden viikoittaisen nuorisoteatteritoiminnan Pispalassa!

 

Kerhotoiminnassa järjestämme syys- ja kevätkaudella toimivia lasten ja nuorten harrastuskerhoja sekä lyhytkursseja ja päiväleirejä Tampereella useassa eri toimipisteessä.

Kerhoissamme painotetaan yhdessä toimimista ja uusien oppimiskokemusten saamista rennossa ilmapiirissä, ilman kilpailutavoitteita. Toimintamme on kaikille avointa taustaan tai sukupuoleen katsomatta.

Toiminnan pohjana ovat tanssi-, liikunta- ja musiikkikerhot, mutta näiden lisäksi järjestämme myös sirkus-, ilmaisutaito- ja kädentaitokerhoja. Syyskausi päättyy jokaisen kerhon kohdalla kerholaisten ja ohjaajien yhdessä suunnittelemaan avoimien ovien kertaan, jolloin vanhemmat, sisarukset ja ystävät pääsevät tutustumaan ja osallistumaan toimintaan. Kevätkaudella järjestämme kevätjuhlan, jossa esittävien taiteiden kerhot esiintyvät. Kerhoja ohjaavat eri harrastusalojen ammattilaiset, pitkän linjan harrastajat sekä nuoret innokkaat apuohjaajat.

Syksyllä 2018 käynnistimme Koko perhe harrastaa -hankkeen, jonka tavoitteena on lisätä aikuisten ja lasten yhteisiä harrastuskerhoja ja järjestää perheille suunnattuja maksuttomia tapahtumia. Hanke jatkuu lukuvuonna 2019-2020. Hankkeesta vastaa Sanna Lehtiniemi p. 0445538490 (etunimi.sukunimi@ahjola.fi).

Palvelemme kerhoasioissa puhelimitse p. 044 5538425 (ma-to 10-15).

Voit olla mukana tukemassa toimintaamme Suomen Setlementtiliiton Hyvien tekojen verkkokaupan kautta.