Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta

Ahjola järjestää iltapäiväkerhotoimintaa koulupäivinä kello 12.00 -17.00 Johanneksen, Lamminpään, Lielahden, Nekalan (Norssin), Pispalan ja Tammelan kouluissa. Muutamissa kerhoissa on myös aamutoimintaa kello 8.00-10.00.

Ahjolan iltapäiväkerhotoiminnan tavoitteena on tarjota monipuolista ja virikkeellistä toimintaa 1-2.-luokan oppilaille. Kerhot tarjoavat turvallisen paikan, missä lapset viettävät aikaa kavereiden kanssa, aikuisten ohjauksessa. Päivittäiseen perusohjelmaan kuuluu muun muassa leikkimistä, pelaamista, ulkoilua sekä välipalahetki. Kerhoissa annetaan mahdollisuus läksyjen tekemiseen. Iltapäivätoiminta voi sisältää myös ohjattuja toimintatuokioita kuten liikuntaa, askartelua, kokkausta, luovaa toimintaa ja lukutuokioita.

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan kuukausimaksut, toimintaan hakeminen ja muuta tietoa toiminnasta löytyvät Tampereen kaupungin nettisivulta. Iltapäiväkerhomaksu sisältää välipalan ja tapaturmavakuutuksen. Maksuvapautusta asiakasmaksuihin voi hakea Tampereen kaupungin päivähoidon asiakasmaksuyksiköltä. Hakuohjeet kaupungin nettisivulta. Maksuihin voi saada myös sisaralennusta, jos koululaisten iltapäivätoimintaan osallistuvan lapsen lisäksi perheen toinen lapsi on esiopetuksen tai koululaisten iltapäivätoiminnassa.

Morning and afternoon activities in English

Koululaisten loma-aikoina ei ole aamu- ja iltapäiväkerhoja. Loma-aikoina voidaan järjestää erillisiä kerhoja.

Yhteystiedot:

Iltapäivätoiminnan koordinaattori
Marja Ukkola
044 5538460
marja.ukkola (at) ahjola.fi

Ahjolan yhteystiedot löydät täältä