Lasten ja nuorten kerhotoiminta päättyy keväällä 2022

Lukuvuoden 2022–2023 alusta alkaen Ahjolan lasten ja nuorten kerhotoiminta entisessä muodossaan päättyy. Osa entisistä kerhoista tuttuine opettajineen siirtyy Ahjolan kansalaisopiston kursseiksi. 

Löydät siis jatkossa kansalaisopiston kurssitarjonnasta myös lapsille ja nuorille suunnattuja kursseja. Erityisesti lisäyksiä on tulossa musiikkikursseihin, kun lasten ja nuorten kitara-, rumpu- ja bändikurssit siirtyvät opiston valikoimaan. Toisaalta esimerkiksi taaperosirkukset, temppujumpat ja suurin osa lastentanssitoiminnasta jäävät valitettavasti pois Ahjolan valikoimasta. 

Kuvataiteen ja kädentaitojen lapsi-vanhempikursseja järjestetään edelleen tuttuun tapaan. Lisäksi kansalaisopiston tarjonnassa on myös monia kursseja, joille voivat osallistua myös alle 18-vuotiaat. Saat tiedon opiston kurssien mahdollisista ikärajoista joko kurssikuvauksesta tai Ahjolan toimistosta tiedustelemalla.  

Muutos ei koske Ahjolan aamu- tai iltapäiväkerhoja eikä niiden järjestämää toimintaa.

Jatkamme lapsille ja nuorille suunnatun tarjonnan kehittämistä lähitulevaisuudessa. Tarkoituksenamme kansalaisopistolla on lisätä myös perheille suunniteltua kurssitarjontaa. 

Jos haluat selata ilmoittautumispalvelussamme lapsille ja nuorille suunnattua tarjontaa, löydät harrastuskurssit, musiikkileikkikoulut sekä lapsi-vanhempikurssit vastedes kootusti pääotsikon ”Lapset, nuoret ja perheet” alta.

Tutustu koko kurssitarjontaamme täältä!