Kurssi-ilmoittautuminen syyslukukaudelle

Ilmoittautuminen Ahjolan kursseille on alkanut! Ilmoittautuminen onnistuu sekä verkossa että puhelimitse. Puhelinpalvelumme aukeaa 9.8. ja on auki arkipäivisin klo 10-15.

Tutustu kursseihin ja ilmoittaudu täällä!

Tottunut harrastamaan Saukkolassa? Tietoa väistötiloista löydät täältä.

Kansalaisopiston kurssit

Ilmoittautuminen kansalaisopiston kursseille numeroon 044 553 8444.

Erillisiä laskuja ei lähetetä. Maksa kurssimaksu ilmoittautumisen yhteydessä saamallasi viitenumerolla tilille TSOP FI40 5730 0820 4254 33

Lasten ja nuorten kerhot

Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 10 alkaen puhelinnumeroon 044 553 8425

Erillisiä laskuja ei lähetetä. Maksa kurssimaksu ilmoittautumisen yhteydessä saamallasi viitenumerolla tilille TSOP FI13 5730 0820 4594 81

Kursseille ilmoittautuminen on nyt entistä helpompaa!

Koko lukuvuoden kestävälle kurssille ilmoittautuessasi saat automaattisesti paikan sekä syys- että kevätlukukaudelle. Kurssimaksu maksetaan kuitenkin nyt vain syyslukukauden osalta. Voit halutessasi perua osallistumisen kevätlukukaudelle maksutta 30.11. mennessä toimisto(at)ahjola.fi. Kevään kurssimaksua varten saat maksulinkin sähköpostitse joulukuussa.

Syksyn kurssimaksulla on maksuaikaa kurssin alkamiseen asti, joten voit rauhassa seurata koronavirustilanteen kehittymistä ja viranomaisten uusia suosituksia ennen kurssimaksun maksamista. 

Voit perua kurssi-ilmoittautumisen maksutta ennen kurssin alkua, mikäli joudumme kokoontumisrajoitusten vuoksi muuttamaan kurssin aikataulua tai toteutustapaa.

Tutustu kursseihin ja ilmoittaudu täällä!