Kaikki Ahjolan kurssien ja kerhojen kokoontumiset keskeytään 17.3. alkaen

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti kaikkien Ahjolan kansalaisopiston kurssien ja lasten ja nuorten kerhojen kokoontumiset keskeytetään toistaiseksi 17.3. alkaen.  
 
Osalla kansalaisopiston kursseista järjestetään mahdollisuus etäopetukseen, tiedotamme siihen liittyen opiskelijoita kurssikohtaisesti. Kurssien keskeytys ei koske verkko-opetusta.

Myös kaikki kevään konsertit, esitykset ja yleisötapahtumat on peruttu. Selvitämme mahdollisuutta järjestää osa keväälle suunnitelluista tapahtumista syyskaudella. 
 

16.3.2020

Tampereen kaupunki on sulkenut koulutilat iltakäytöltä. Kaikki opetus perutaan kaikilta kouluilta, vapaa-aikataloilta, päiväkodeista ja Tampereen Stadionilta.

Peruttujen kurssien opiskelijat saavat tiedon peruuntumisesta tekstiviestitse. Lähetämme perumisviestejä toimistolta manuaalisesti, joten ne eivät lähde kaikille ryhmille samanaikaisesti. Ensimmäisenä lähetämme viestit maanantaina 16.3. kokoontuville ryhmille.

12.3.2020

Ahjola peruu kaikki kevään konsertit ja yleisötapahtumat koronavirustilanteen vuoksi.

Muilta osin kansalaisopiston kurssit ja lasten ja nuorten kerhot kokoontuvat suunnitellusti. Kursseille ei tule osallistua, mikäli opiskelijalla on mitään flunssan tai muun infektion oireita.

Kurssilaisia kehotetaan noudattamaan harkintaa ja THL:n suosituksia osallistuessaan kursseille, erityisesti riskiryhmät huomioiden.

Päivitämme ohjeistusta tälle sivulle, mikäli viranomaisten suositukset muuttuvat.