”Kestävä tulevaisuus” -ilmaisluennot

Miten elämänlaatuun keskittymällä luodaan kestävää tulevaisuutta?
Elämänlaadussa on kyse esimerkiksi tyytyväisyydestä, merkitykselliseksi koetusta elämästä, mahdollisuuksista vaikuttaa elinolosuhteisiin sekä omien voimavarojen tunnistamisesta. Elämänlaatu perustuu aineettomiin asioihin, jotka ovat runsaita ja kaikkien ulottuvilla. Siksi elämänlaatuun keskittymällä luodaan kestävää tulevaisuutta.

Tervetuloa seuraamaan Kestävä tulevaisuus -teemaisia luentoja. Luennot ovat kaikille avoimia ja ilmaisia. Luentoja järjestävät yhteistyössä Etelä-Karjalan kansalaisopisto, Etelä-Helsingin kansalaisopisto, Kalliolan kansalaisopisto, Nurmijärven opisto, Ahjolan kansalaisopisto ja Vuolteen opisto osana Opistojen tunnettavuus hanketta.

Ke 27.9.2023 klo 18.00-19.00 Arto O. Salonen – Hyvinvointi kriisiytyvässä ajassa

Hyvän elämän tavoittelussa on viimeisten vuosikymmenten aikana korostunut elintason parantamispyrkimykset. Elämänlaatu puolestaan kannattelee elämää ja tekee siitä elämisen arvoista. Elämänlaadussa on kyse esimerkiksi tyytyväisyydestä, merkitykselliseksi koetusta elämästä, mahdollisuuksista vaikuttaa elinolosuhteisiin sekä omien voimavarojen tunnistamisesta. Elämänlaatu perustuu aineettomiin asioihin, jotka ovat runsaita ja kaikkien ulottuvilla. Siksi elämänlaatuun keskittymällä luodaan kestävää tulevaisuutta.

Professori Arto O. Salonen on kestävän hyvinvoinnin asiantuntija, joka työskentelee Itä-Suomen yliopiston yhteiskuntatieteiden laitoksella ja on Suomen kestävän kehityksen asiantuntijapaneelin jäsen.  
llmoittaudu verkkoluennolle viimeistään ma 25.9.2023. Saat sähköpostitse linkin, josta pääset seuraamaan luentoa.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ!

To 5.10.2023 klo 18-19.30 Jore Marjaranta – Hyvinvoinnin tärkeys arjessamme

Miten jaksaa arjessa paremmin? Miksi hyvinvointi on arjessamme tärkeä?
Miten jooga auttaa jaksamaan? Näitä asioita pohtii joogaopettaja ja muusikko Jore Marjaranta.
Luento pidetään Teamsissä. Saat kutsun luentoa edeltävänä päivänä.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ!