Kerhotoiminta

Huom! Ahjolan lasten ja nuorten kerhot jatkuvat 19.4. alkaen kerhoissa, joissa osallistujat ovat vuonna 2008 tai tämän jälkeen syntyneitä. Kerhojen käynnistymisestä sekä mahdollisista muutoksista ja peruuntumisista tiedotetaan asiakkaita kerhokohtaisesti. (Päivitetty 15.4.2021)

Kerhotoiminnassa järjestämme syys- ja kevätkaudella toimivia lasten ja nuorten harrastuskerhoja sekä lyhytkursseja ja päiväleirejä Tampereella useassa eri toimipisteessä. Ahjolan kerhotoiminnan kevätkauden tarjontaan pääset tutustumaan ja ilmoittautumaan täällä!

Kerhoissamme painotetaan yhdessä toimimista ja uusien oppimiskokemusten saamista rennossa ilmapiirissä, ilman kilpailutavoitteita. Toimintamme on kaikille avointa taustaan tai sukupuoleen katsomatta.

Toiminnan pohjana ovat tanssi-, liikunta- ja musiikkikerhot, mutta näiden lisäksi järjestämme myös sirkus- ja ilmaisutaitokerhoja. Syyskausi päättyy jokaisen kerhon kohdalla kerholaisten ja ohjaajien yhdessä suunnittelemaan avoimien ovien kertaan, jolloin vanhemmat, sisarukset ja ystävät pääsevät tutustumaan ja osallistumaan toimintaan. Kevätkaudella järjestämme kevätjuhlan, jossa esittävien taiteiden kerhot esiintyvät. Kerhoja ohjaavat eri harrastusalojen ammattilaiset, pitkän linjan harrastajat sekä nuoret innokkaat apuohjaajat.

Voit olla mukana tukemassa toimintaamme Suomen Setlementtiliiton Hyvien tekojen verkkokaupan kautta. Lue lisää verkkokaupasta täällä.

Yhteystiedot:

Ilmoittautuminen ja asiakaspalvelu 044 553 8425 (ei tekstiviestejä)

Laura Sirén, vastaava suunnittelija
044 553 8404
laura.siren(a)ahjola.fi

Tanja Huolman, kerhotoiminnan koordinaattori
044 553 8490
tanja.huolman(a)ahjola.fi

Palvelemme kerhoasioissa puhelimitse maanantaista perjantaihin kello 10–15.