Olet täällä

Rekrytointi

Ohjaaja Ahjolan nuorisoteatteriin

Käynnistämme syksyllä 2019 AVI:n avustuksella nuorisoteatterihankkeen. Hanke on osa Ahjolan lasten ja nuorten kerhotoimintaa ja se muodostuu kahdesta erillisestä ryhmästä (10-13 ja 14-18 -vuotiaat), jotka kokoontuvat keskiviikkoisin klo 16.30-19.30 Ahjolan toimitalossa Pispalassa. Viikoittaisten harjoitusten lisäksi (13 krt/lukukausi) sekä syys- että kevätkauden päätteeksi esitetään ryhmissä valmistettu näytelmä tai muu produktio. Syyskausi 4.9.-27.11.2019 ja kevätkausi 15.1.-15.4.2020.

Nuorisoteatterin ohjaajalta toivomme ammattitaitoa ja osaamista innostaa nuoria teatterin tekemisen eri osa-alueisiin. Meille on tärkeää, että jokainen voi osallistua ryhmään omien mielenkiinnon kohteiden ja vahvuuksiensa kautta. Teatteriosaamisen lisäksi sinulla on taitoa ryhmäyttää, rohkaista ja osallistaa. Arvostamme kokemusta lasten ja nuorten parissa työskentelemisestä ja näkemystä toiminnan luotsaamiseen. Palkkaus 26 €/h (+ suunnittelu ja esitys). Rikostaustaote on esitettävä ennen työsuhteen alkua (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 2002/504).

Lähetä hakemus ja cv nuorisosihteerille anna-stina.hiekkataipale@ahjola.fi 2.6.2019 mennessä. 

 

Ohjaajaksi tai apuohjaajaksi lasten ja nuorten kerhotoimintaan

Haluaisitko toimia ohjaajan roolissa joko itsenäisesti ryhmää ohjaten tai kokeneen konkarin avustajana? Rekrytoimme nyt uusia kerhonohjaajia kaudeksi 2019-2020!

Olisiko sinulla koulutusta tai ohjauskokemusta seuraaviin kerhoihin?
 

- lasten salibandykerhot

- alle kouluikäisten temppukoulut

- tanssi (etenkin katutanssilajit)

- akustinen kitara (alkeita lasten pienryhmille)

- parkour 
 

Kerhomme kokoontuvat arkisin klo 16-20 välillä ja viikonloppuisin päiväaikaan. Syyskausi alkaa 2.9.2019 ja kauden pituus on 13 kertaa joka viikko kokoontuvilla ryhmillä. Palkkaus kokemuksen ja koulutuksen mukaan (10-20 €/45 min).

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin lähetä avoin hakemus ja cv nuorisosihteerille anna-stina.hiekkataipale@ahjola.fi 2.6.2019 mennessä. Kuulemme  mielellämme mikä sinua kiinnostaa ja innostaa ohjaamisessa. Arvostamme ohjauskokemusta ja kokemusta lapsiryhmien/lasten kanssa toimimesta.Rikostaustaote on esitettävä ennen työsuhteen alkua (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 2002/504).

Tarjoamme ohjaajille tukea ja koulutusta tehtävään, mikäli ohjauskokemusta ei vielä ole karttunut ks. syksyllä alkava ohjaajakoulutus

Huomioithan, että hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja ohjaaja valitaan kerhoon heti sopivan henkilön löytyessä.