Olet täällä

Harrastuskerhot

Nyt voit ilmoittautua suosituille kesän päiväleireille! Ilmoittauduthan 12.5. mennessä. 

Tanssi &Sirkusleiri (8-12 v)

Nuorten teatterileiri (12-16 v)

Liikuntaleiri (8-12v)

 

Tutustu Ahjolan kerhovalikoimaan ja ilmoittaudu harrastamaan täältä!

Kerhotoiminnan alla järjestämme syys- ja kevätkaudella toimivia kerhoja sekä lyhytkursseja ja päiväleirejä Tampereella useassa eri toimipisteessä.

Kerhoissamme painotetaan yhdessä toimimista sekä uusien oppimiskokemusten saamista rennossa ilmapiirissä, ilman kilpailutavoitteita. Toimintamme on kaikille avointa taustaan tai sukupuoleen katsomatta.

Kerhotoiminnan pohja ovat tanssi-, liikunta- ja musiikkikerhot, mutta näiden lisäksi järjestämme myös sirkus-, ilmaisutaito- ja kädentaitokerhoja. Syyskausi päättyy jokaisen kerhon kohdalla kerholaisten ja ohjaajien yhdessä suunnittelemaan avoimien ovien kertaan, jolloin vanhemmat, sisarukset ja ystävät pääsevät tutustumaan ja osallistumaan toimintaan. Kevätkaudella järjestämme kevätjuhlan, jossa esittävien taiteiden kerhot esiintyvät. Kerhoja ohjaavat eri harrastusalojen ammattilaiset sekä pitkän linjan harrastajat ja nuoret innokkaat apuohjaajat.

Syksyllä 2018 käynnistimme Koko perhe harrastaa -hankkeen, jonka tavoitteena on lisätä aikuisten ja lasten yhteisiä harrastuskerhoja toiminnassamme ja järjestää perheille tarkoitettuja maksuttomia tapahtumia. 

Palvelemme kerhoasioissa puhelimitse p. 0445538425 (ma-to 10-15)