Ahjola-lehti on uudistunut! Lue tästä

Lehden jakelupistelistan löydät täältä!

Mitä uudistus tarkoittaa?

Koronavuosi myllersi Ahjolaa ja toi samalla esiin niitä puolia toiminnastamme, jotka voisimme toteuttaa paremminkin. Tämän seurauksena julkaisemme tänä syksynä aivan uudennäköisen Ahjola-lehden! Uusi lehti ei ole pelkkä kurssikatalogi, vaan myös inspiroiva julkaisu, josta toivomme asiakkaidemme löytävän mielenkiintoista luettavaa.

Uuteen lehteen olemme tiivistäneet kurssilistauksien luetteloita siten, että lehdestä löytyvät nyt kurssien nimet, kurssikoodit sekä perustiedot, kuten tila, aika ja opettaja. Haluammekin ystävällisesti ohjata asiakkaitamme tutkimaan kurssien sisältöesittelyjä verkkosivuiltamme sekä samalla varmistamaan, ettei kurssin järjestämistapoihin ole tullut muutoksia.

Miksi näin?

Viimeistään koronavuosi osoitti, että kurssijärjestelyillä on taipumus muuttua. Esimerkiksi tiloja saatetaan joutua vaihtamaan, lähiopetuksesta siirtymään etäopetukseen ja toisinpäin, tai kurssien ajankohdat saattavat siirtyä. Paperinen lehtiversio ei aina pysy näissä muutoksissa mukana, mikä aiheuttaa turhaa hämmennystä.

Tämän lisäksi uusi lehti antaa teille mahdollisuuden tutustua mahtaviin opettajiimme, kursseihimme ja muihin asiakkaisiimme sekä nähdä, millaista Ahjolan toiminta ja opetus eri opetusaloilla on.

Toivottavasti uusi lehti palvelee asiakkaitamme mahdollisimman hyvin!

Palautetta?

Otamme mielellämme vastaan palautetta lehdestä. Kerro meille, mitä ajattelet uudistuksesta. Käytämme vastauksia lehden kehittämiseen.

Voitte lähettää palautetta sähköpostitse Ahjolan viestintäkoordinaattorille Elinalle osoitteeseen:

elina.keinanen(at)ahjola.fi