Olet täällä

Ajankohtaista

 

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta kaudella 2018 - 2019
 

Haku koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaan kaudelle 2018 - 2019 oli huhtikussa 2018.
Jatkuva haku on edellen käynnissä. Kerhopaikat ovat pääosin täynnä.
Haku tapahtuu sähköisesti kaupungin nettisivujen kautta, tai paperilomakkeella, joka palutetaan Tampereen kaupungille nettisivuilta löytyvien ohjeiden mukaisesti,

Tässä linkki Tampereen kaupungin aamu- ja iltapäivätoiminnan sivulle, josta löydät sähköisen haun, esitteen ja tulostettavan hakulomakkeen.
Sivuilta löytyy myös maksuvapatuksen hakemiseen liittyvät ohjeet.

Lisätietoja toiminnasta ja vapaita kerhopaikkoja Ahjolan järjestämiin iltapäiväkerhoihin voi kysyä Ahjolan iltapäivätoiminnan koordinaattorilta marja.ukkola@ahjola.fi tai puh. 0445538460.

 

Kerhopaikan varmistaminen

Kerhopaikan saamisen edellytyksenä on että hakemus kaupungille on tehty ja kerhopaikan vastaanottolomake on palautettu. Tulevan kauden kerhopaikka pitää varmistaa ennen kerhon aloitusta.
Myös edelliset kerhomaksut tulee olla maksettuna. Kerhopaikka voidaan menettää kesken kauden, jos kerhomaksut jäävät maksamatta.

Kerhopaikasta voi luopua kesken kauden, jos esim. huoltajien työoloissa tapahtuu muutoksia, joiden myötä tarve kerhopaikkaan muuttuu.

Maksuvapautukset asiakasmaksusta haetaan Tampereen kaupungilta. Ohjeet löytyvät kaupungin nettisivulta ja myös iltapäiväkerhoista saa lisätietoja.
- Hakemus toimitetaan Tampereen kaupungille, konsernipalveluyksikkö / asiakasmaksut.
- Maksuvapautus myönnetään taulukon mukaisesti ja aikaisintaan sen kuun alusta, jona hakemus on toimitettu.
 

Koululaisten loma-aikojen  toiminta

Syyslomakerho 15. - 19.10.2018. Lisätietoja kohdasta loma-ajan toiminta.
 

Saukkolan Kevätvilinät

Koko perheen tapahtuma Saukkolan Kevätvilinät järjestetään maaliskuussa 2019.

Tapahtuma on Saukkolan toimitalossa os. Vainiokatu 2.
Tapahtumassa on mm. askartelupaja, liukumäki/pomppulinna, liikunnallisia pelejä. Kevätvilinöissä esiintyy taikuri ja tapahtumassa vierailee myös "ötököitä".Paikalla on myös kahvio ja arpoja myynnissä.

Tapahtuman järjestää Ahjolan Setlementti ry/ koululaisten iltapäivätoiminta. Mukana järjestelyissä ovat olleet mm. Saukkolan Setlemetti ry, Varhaiskasvatus Tohula / Päiväkoti Saukonmäki sekä Tampereen kulttuuripalvelut.