Olet täällä

Aamu- ja iltapäivätoiminta

Ahjola järjestää iltapäiväkerhotoimintaa koulupäivinä klo 12.00 -17.00 Saukkolan toimitalossa sekä Hyhkyn, Johanneksen, Lamminpään, Lielahden, Muotialan, Nekalan ja Pispalan kouluilla. Muutamissa kerhoissa on myös aamutoimintaa klo 8.00-10.00.

Ahjolan iltapäiväkerhotoiminnan tavoitteena on tarjota monipuolista ja virikkeellistä toimintaa 1-2.-luokan oppilaille. Kerhot tarjoavat turvallisen paikan, missä lapset viettävät aikaa kavereiden kanssa, aikuisten ohjauksessa. Päivittäiseen perusohjelmaan kuuluu mm. leikkimistä, pelaamista, ulkoilua sekä välipalahetki. Kerhoissa annetaan mahdollisuus läksyjen tekemiseen. Iltapäivätoiminta voi sisältää myös ohjattuja toimintatuokioita kuten liikuntaa, askartelua, kokkausta, luovaa toimintaa ja lukutuokioita.

Aamu- ja iltapäivätoiminnan kuukausimaksut löytyvät Tampereen kaupungin nettisivulta. Maksu sisältää välipalan ja tapaturmavakuutuksen.
Maksuvapautusta asiakasmaksuihin voi hakea Tampereen kaupungin päivähoidon asiakasmaksuyksiköltä, josta voi hakea myös sisaralennusta. Hakuohjeet kaupungin nettisivulta.

Koululaisten loma-aikoina ei ole aamu- ja iltapäiväkerhoja. Loma-aikoina voidaan järjestää erillisiä kerhoja, joista lisätietoja Loma-ajan toiminta kohdasta.

Lisätietoja iltapäivätoiminnasta, kesäkerhoista ja muista loma-aikojen kerhoista löytyy näiltä nettisivuilta Ajankohtaista osiosta.
Lisätietoja saa myös iltapäivätoiminnan koordinaattori Marja Ukkolalta puh. 044 5538460 tai marja.ukkola@ahjola.fi sekä Ahjolan iltapäiväkerhojen ohjaajilta.Avoimia työpaikkoja, sekä työkokeilu- ja harjoittelupaikkoja!

Ahjolan iltapäivätoiminta hakee määräaikaisia ohjaajan sijaisia koululaisten iltapäiväkerhoihin. Ohjaajan sijaisilta toivotaan soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta.

Tarjoamme myös harjoittelupaikkoja työkokeilijoille ja opiskelijoille. Työkokeilijoilta ja opiskelijoilta toivomme innostunutta ja reipasta työotetta, sekä halua tutustua lasten parissa tehtävään työhön.