Olet täällä

Kerhotoiminta

Kesäleireille ja lyhytkursseille pääset ilmoittautumaan tästä.

Pääsiäisenä 13.-17.4.2017 ei ole kerhotoimintaa. Kevätlukukaudella kerhot kokoontuvat yhteensä 13 kertaa, poikkeuksena joka toinen viikko tai harvemmin kokoontuvat ryhmät.

Ahjolan nuorisotoimisto & ilmoittautuminen p. 044 5538425 (arkisin 10-15)


Kenelle kerhot on tarkoitettu?
Nuorisotyön kerhot ovat ensisijaisesti alle 18-vuotiaille Tampereella tai lähialueella asuville lapsille ja nuorille. Kerhopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos jäät varasijalle, jää odottamaan mahdollisesti vapautuvaa paikkaa. Kerho toteutuu, jos ilmoittautuneita on ryhmäkohtainen vähimmäismäärä. Alkamisesta ei ilmoiteta erikseen. Kaikki toiminnassa mukana olevat alle 18-vuotiaat ovat vakuutettuja OP-Pohjolassa Ahjolan toimesta.

Ilmoittautuminen
Kerhoihin ilmoittaudutaan aina ennakkoon joko internetin kautta tai puhelimitse.
Ilmoittautuminen on sitova, eli ilmoittautuessasi sitoudut kerhopaikan maksamiseen (vaikka jättäisit kerhopaikan käyttämättä). Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia kerhotarjonnassa annettuihin tietoihin.

Tutustumiskerrat
Tutustumiskerrasta on sovittava ennen ilmoittautumista, ottamalla yhteyttä nuorisotoimistoon. Yhteen tutustumiskertaan on mahdollisuus, mikäli kerhossa on tilaa (tämä ei koske lyhytkursseja, leirejä, musiikkikerhoja tai muita pienryhmiä).

Kerhomaksu
Kerhomaksu kattaa osallistumisen syyskaudelle. Sisaralennuksia ei ole, aikuinen-lapsi kerhoja lukuun ottamatta. Kerhomaksu maksetaan joko ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankin välityksellä (käytössä ovat kaikkien pankkien maksupainikkeet) tai 14 vrk:n kuluessa ilmoittautumisen yhteydessä saatua viitenumeroa käyttäen nuorisotyön tilille.

TSOP FI13 5730 0820 4594 81

Käytä ilmoittautumisen yhteydessä annettua viitenumeroa.

Kerhomaksussa on huomioitu, että lukukauden aikana vähintään 10 kertaa kokoontuvilla ryhmillä voi 1 kerta peruuntua järjestäjästä riippumattomista syistä, jolloin korvaavaa kertaa ei järjestetä.


Kerhopaikan peruminen
Kerhopaikan voi perua maksutta 7 päivää ennen aloitusta ilmoittautumisnumeroa käyttäen internetin ilmoittautumissivulla tai puhelimitse nuorisotoimistoon ennen kerhon alkua. Kerhomaksu palautetaan vain silloin, jos kerho peruuntuu osallistujamäärän vähyyden vuoksi tai toiminnan järjestäjästä johtuvista syistä. Kerhon perumisesta ja muista kerhoon liittyvistä asioista ilmoitetaan kerholaisen vanhemmalle tekstiviestillä. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kerhomaksun. 

 

PÄÄTOIMIPAIKAT

Ahjolan toimitalo, Ahjolankatu 3

Iltavahtimestari 044 553 8450

Saukkolan toimitalo, Vainiokatu 2

Iltavahtimestari 044 553 8447

 

MUUT TOIMIPAIKAT

Järvensivun koulu, Pöllöntaival 1

Niemenrannan päiväkoti, Matilda Niemen katu 9 (sisäänpääsy 5 min ennen kerhon alkua)

Tampereen Stadion, Ratinan rantatie 1

 

TOIMISTO

Hallinto, Kansalaisopisto ja Harrastuskerhot

Ahjolan toimitalo, Ahjolankatu 3